راهنمای جامع تامین منابع مالی داخلی و خارجی
استفاده از منابع مالی و خطوط اعتباری داخلی و خارجی – پروژه فاینانس ایران SUPPORT – IRAN SILKROAD PROJECT FINANCE
گروه مشاوران بین المللی راه ابریشم SILKROAD INTL CONSULTANTS (SRIIG)
✔️✍مقاله راهنمای جامع تامین مالی وفاینانس پروژه وریفاینانس مشاوران جاده ابریشم ملل©️
سرمایه مالی:
سرمایه مالی از موضوعاتی است که در بحث راهاندازی هر سرمایهگذاری جدید مطرح میشود. سرمایه مالی سرمایه ایست که بانکها در اختیار دارند و صاحبان صنایع آنرا بکار میبرند.
بحث تامین مالی به خصوص در کشورهای در حال توسعه از اهمیت دو چندانی برخوردار است؛ کشورهای در حال توسعه به منظور پیشرفت در عرصههای مختلف اقتصادی نیاز به منابع مالی فراوان دارند. در این کشورها برخی از پروژهها را با تامین مالی داخلی میتوان انجام داد اما در پروژههای مهم و زیرساختی مورد نیاز کشور که امکان تامین منابع کامل آن توسط دولت فراهم نیست مانند پروژههای نفتی، گازی، پتروشیمی و بسیاری از صنایع دیگر برای توسعه زیر ساختها برخورداری از منابع خارجی بسیار جدی است.
انواع روشهای تامین مالی:
انواع تامین مالی شامل دریافت وام کوتاه یا بلند مدت ٬ مشارکت در سرمایه گذاری٬ سرمایه گذاری به شرط خرید محصول٬ فروش سهام شرکت یا صدور اوراق قرضه (البته دو روش آخر برای شرکتهای بزرگ مقدور است )و غیره انجام می گیرد.تامین مالی پروژهها چه مربوط به بخش دولتی باشد و چه بخش خصوصی یا از طریق منابع داخل کشور صورت میگیرد یا از طریق جذب منابع خارجی. در هر کدام از این روشها گزینههای مختلفی وجود دارد که کارفرمای پروژه با توجه به نیاز خود از یکی از این دو روش پروژه خود را تامین مالی میکند. در ادامه هر کدام از این روشها به تفصیل بررسی میشود.
انواع روشهای تامین مالی داخلی:
روشهای تامین مالی داخلی در دو گروه تامین مالی کوتاهمدت و بلندمدت مورد مطالعه قرار میگیرد. تامین مالی کوتاه مدت برای پشتیبانی سرمایهگذاری موقت در داراییهای جاری مورد استفاده قرار میگیرد.
روشهای تامین منابع مالی کوتاه مدت:
اعتبار تجاری: دریافت کالا و پرداخت وجه آن با فاصله زمان
وامهای بانکی: دریافت وجوه مورد نیاز از بانکها
وامهای موسسات مالی تجاری: دریافت وجوه مورد نیاز از موسسات مالی
صدور اسناد تجاری: اوراق بهادار قابل مبادله که توسط واحدهای اقتصادی به سایر واحدها، بانک ها یا موسسات مالی فروخته میشود.
ابزارهای ویژه تامین مالی بلندمدت
ابزارهای ویژه تامین مالی تامین مالی بلندمدت عبارت است از:
الف- سهام عادی: دارایی مالی است که بیانگر مالکیت در یک شرکت است
ب- سهام ممتاز: اوراق بهادار دارای سود ثابت و معین
ج- اوراق قرضه: اخذ وام در قبال صدور اوراق بهادار با نرخ بهره مشخص
د- اوراق مشارکت
ه- اوراق بهادار قابل تبدیل به اوراق مشارکت یا اوراق قرضه:
اوراقی است که سود معین دارد و صادرکننده اوراق قرضه متعهد میشود اصل پول و سود را در تاریخ معین پرداخت کند. این اوراق چند کوپن سود دارند که مثلاً هر سه ماه یکبار باید به بانک عامل مراجعه کرد و با تحویل آن بخشی از سود را دریافت کرد.
انواع روشهای تامین مالی خارجی:
بحث تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه ها از مباحث اصلی انجام پروژهها است. در این میان موضوع جذب منابع مالی خارجی راهکاری مورد توجه برای تأمین مالی پروژههای با حجم مالی بالا میباشد. در کشوری مانند ایران که نیاز به ساختارهای زیر بنایی دارد، جذب منابع مالی خارجی امری بسیار ضروری است. آنچه به کشورها در جذب منابع خارجی کمک میکند وجود ثبات و امنیت در زمینههای اقتصادی، سیاسی، قوانین و مقررات و عوامل و زمینه های مورد توجه هر صنعت و کشور برای جذب منابع خارجی میباشد. تأمین مالی میتواند در حالت کلی به دو شکل استقراض از بانکهای خارجی یا موسسات مالی بینالمللی یا به شکل سرمایهگذاری خارجی باشد. در ادامه روشهای مختلف تأمین مالی خارجی بررسی میشود.
روشهای قرضی(استقراضی):
در روشهای استقراضی کشور سرمایهپذیر وامی را از کشور یا موسسه وامدهنده دریافت میکند و مکلف است که در سررسیدهای مقرر اقساط را بپردازد. در این نوع روشها کشور یا موسسه وامدهنده هیچگونه ریسکی را نمیپذیرد و تمام ریسکها متوجه وامگیرنده است؛ روشهای قرضی که میتوان از آنها به عنوان وام نام برد عمدتاً با تضمین بازپرداخت همراه میباشند وجه مشخصه این روشها آن است که بازپرداخت منابع مالی از سوی دولت یا بانکهای تجاری تضمین میشود. به عبارت دیگر ریسک برگشت سرمایه متوجه سرمایهگذار یا تامین کننده منابع مالی نیست و دریافت کننده منابع مالی از طریق ضامن که همان دولت یا بانک تجاری میباشد، ضمانت نامهای مبنی بر تعهد بازپرداخت منابع در سررسید یا تعهد جبران خسارت بر اثر قصور دریافت کننده منابع به تامین کننده منابع مالی ارائه میکند. کلیه وامهای تضمینی خارجی، تسهیلات اعتباری و فاینانس و … که توسط بانکهای بینالمللی، سازمانهای پولی و مالی غیر بانکی، بانک جهانی، بانکهای توسعهای و منطقهای مانند توسعه اسلامی، سایر موسسات مالی و حتی دولتها ایجاد میشود، در این طبقهبندی جای میگیرند. منابع مالی موضوع این طبقهبندی بخاطر تضمینی که بر آن مترتب است در تراز پرداختهای کشور به عنوان بدهی دولت و سیستم بانکی تلقی میشوند.

silkroad int b2b consulting agency eu asia
✔️✍©️™️✔️ iran project finance support group کنسرسیوم راه ابریشم ملل مشاوران پروژه فاینانس ملل خط اعتباری چین هند ترکیه کره جنوبی اروپا امارات قطر راه ابریشم جدید پروژه های زیر ساختی و مجموعه های صنعتی پتروشیمی تجاری معدنی وگردشگری
فاینانس:
قراردادهای فاینانس بدین مفهوم هستند که یک بانک یا موسسه تجاری خارجی وامی را به منظور عملیات معینی به کشور و یا شرکت مشخصی پرداخت کرده و در واقع کنترلی روی هزینه کردن آن ندارد و بنابراین تعهدی نیز برای به ثمر نشستن طرح نداشته و در سررسیدهای تعیینشدهای اصل و فرع آن را از طرف قرارداد و یا بانک تضمین کننده قرارداد دریافت میکند.
روش فاینانس یک روش کوتاهمدت انتقال سرمایه به کشور است، زیرا پس از فرارسیدن موعد بازپرداخت وام، میبایست اصل سرمایه به همراه سود آن برگشت داده شود؛ بنابراین مهمترین شرط در دریافت وام ارزی، تخصیص آن به طرحهایی است که دارای توجیه اقتصادی بوده و نرخ بازگشت سرمایه معقولی را داشته باشند.
به طور کلی دو روش شامل فاینانس خودگردان و غیر خودگردان برای تامین مالی پروژهها مورد استفاده قرار میگیرد. در روش خودگردان، شرکت دریافت کننده اعتبار باید توانایی صدور کالا برای بازپرداخت اقساط تسهیلات به صورت ارز را داشته باشد.
اما در روش فاینانس غیرخودگردان، سرمایه لازم برای اجرای پروژه اقتصادی مشخص، توسط موسسه اعتباری و یا بانک عامل خارجی تامین میشود. مدت استفاده از منابع در این روش حدود 10 الی 12 سال است و نرخ بهره سالانه آنها بر حسب شرایط اقتصادی و ریسک کشور تعیین میشود که حدود 1 الی 4 درصد بیشتر از نرخ بهره بین بانکی لندن (لایبور) میباشد.
یوزانس:
یوزانس در اصطلاح سرمایهگذاری به معنی توافق بر پرداخت قیمت فناوری و تجهیزات دریافت شده در قبال ارائه برات مدتدار میباشد.یکی از روشهای استقراض کوتاهمدت، یوزانس (ورود کالا و خدمات به شکل نسیه) میباشد که معمولاً بازارهای پولی و مالی کشورهای صنعتی برای حمایت از فروش تولیدات کشور خود آن را تامین یا تضمین میکنند و از بدترین نوع استقراض بهویژه برای استقراض در حجم زیاد به حساب میآید.
زیرا زمان بازپرداخت این نوع از استقراضها بسیار کوتاهمدت بوده و معمولاً حتی در صورت تبدیل آنها به سرمایه تولیدی فرصت کافی برای به گردش درآمدن چرخه تولید همان سرمایه وجود ندارد و بنابراین کشور متعهد، مکلف است از سایر منابع مالی خود برای تامین بازپرداخت وام اقدام کند که این امر موجب میشود که در کوتاهمدت منابع مالی کشور وامگیرنده به شدت تحت فشار قرار گیرد.
معمولاً هزینههای مالی این نوع از استقراضها سنگین بوده و تامینکننده این منابع تضمینهای کافی برای برگشت اصل و فرع را از طریق دولتها مطالبه میکند.
خطوط اعتباری:
در این حالت دریافت کننده خط اعتباری بدون پرداخت هیچگونه پولی اجازه مییابد به اندازه معینی از تولیدات یا خدمات اعطاکننده خط اعتباری استفاده کرده و مطابق توافقات قبلی اقدام به بازپرداخت آن کند.
وامهای بینالمللی:
این روش به برقراری مشروط و مشخص برای استفاده از وام و اعمال کنترل موسسه وامدهنده بر نحوه هزینه شدن وام در زمان اجرای پروژه برمیگردد. در این گونه موارد میبایست مطالعات امکانسنجی الزام شده توسط وامدهنده به انجام رسیده و توجیه فنی و اقتصادی پروژه مورد قبول وی قرار گیرد.
سایر روشها عبارتند از:
BOT ساخت، بهرهبرداری، واگذاری
BOO ساخت، بهرهبرداری، مالکیت
BLT ساخت، اجاره، انتقال
BLO ساخت، اجاره، بهرهبرداری
DBOM طراحی، ساخت، بهرهبرداری، نگهداری
ROT احیاء، بهرهبرداری، انتقال
ROO احیا، بهرهبرداری، مالکیت
روشهای غیر قرضی (سرمایهگذاری):
در روشهای غیر قرضی برگشت اصل و سود از سوی سیستم بانکی و یا دولت تضمین نمیشود و ریسک برگشت سرمایه و منابع به عهده سرمایهگذار است. روشهای غیر قرضی همان روشهای سرمایهگذاری هستند. در روش سرمایهگذاری تامین کننده منابع مالی (سرمایهگذار) با قبول ریسک ناشی از به کارگیری منابع مالی در فعالیت یا طرح مورد نظر، برگشت اصل و سود منابع سرمایهگذاری شده را از عملکرد اقتصادی طرح انتظار دارد.
تامین مالی از هر منبعی و از هر روشی موجب بدهكار شدن شركت به اعضای خارج از آن می شود . البته لازم است به این نكته توجه شود كه بدهكار بودن تا نسبت مناسبی از سرمایه شركت معمولاً یك مزیت برای آن شركت محسوب می شود . هر چه میزان نرخ بازده مورد نظر بدهكاران خارج از شركت كمتر باشد٬ بدهی شركت كمتر خواهد بود . برای اینكه این نرخ بازده در حد معقول و نه خیلی زیاد باشد ٬ صاحب سرمایه باید نسبت به برآورده شدن حداقل سود مورد نظر خود مطمئن باشد . این سطح اطمینان به عنوان ریسك شناخته می شود . هرچه ریسك شركت كمتر باشد٬ نرخ بازده مورد انتظار وام دهنده یا سرمایه گذار كمتر می شود . در بهترین شرایط این نرخ 2 تا 3 درصد بیشتر از اوراق قرضه دولت در آن مقطع زمانی است . البته صندوقهای حمایتی و سرمایه گذاری ریسك پذیر با نرخهای پایین تر نیز اقدام به اعطای وام می كنند . برای مثال صندوقهای سرمایه گذاری ریسك پذیر با اعطای سرمایه های زمانبندی شده به فرد كارآفرین از او حمایت می كنند و در صورت شكست طرح تقاضای ضرر و زیان یا هزینه های انجام گرفته تا آن مقطع را نمی كنند . خوشبختانه در كشور ما این صندوقها در مراحل اولیه فعالیت خود هستند . لیست صندوقهای حمایتی و منابع مختلف تامین مالی در بانك اطلاعاتی موجود است و حوزه كار آنها نیز معرفی شده است.
راهنمای جامع تامین منابع مالی داخلی و خارجی ایران، ترکیه….
استفاده از منابع مالی و خطوط اعتباری داخلی و خارجی – پروژه فاینانسSUPPORT – IRAN SILKROAD PROJECT FINANCE – دکتر موسی زاده مشاور عالی توسعه سرمایه ✔️ ایران ✔️™️©️گذاری ،خطوط اعتباری بین المللی ، پروژه کویت ترک قطر عمان راه ابریشم جدید فاینانس، ترکیه..
گروه بین المللی مشاوره سرمایه گذاری و تأمین مالی خدمات فاینانس✔️✍©️ مشاوران جاده ابریشم جدید و ملل ایران ترکیه اوراسیا
اولین گام در سرمایه گذاری، راه اندازی کسب و کار و یا اجرای هر پروژه ای، ارزیابی امکانپذیری اجرای آن (امکانسنجی) از ۴ بعد است:
✔️از بعد فنی اجرای این پروژه نیازمند چه سطوحی از تخصص، ماشین آلات و تجهیزات، دانش فنی، نیروی انسانی، سیستم ها و روش ها و . . . است.
✔️ از بعد اقتصادی اندازه بازار هدف و میزان تقاضا، عرضه کنندهگان اصلی و میزان عرضه، قیمت محصولات و خدمات طرح در بازار طی سالهای بهرهبرداری از طرح و … به چه میزان است.
✔️ از بعد شرایط کلان محیطی چه ریسک هایی کسب و کار را تهدید می کند و تغییر شرایط و مولفه های کلان محیط کسب و کار چه تأثیری برا کسب و کار دارد.
✔️ از بعد مالی میزان منابع مالی مورد نیاز و بهای تمام شده و قیمت فروش، جریان نقدی طرح و شاخص های اقتصادی آن و . . . چقدر است.
مشاورین بین المللی پروژه فاینانس وتامین مالی راه ابریشم با سالها تجربه و با بالاترین سطح تخصص در ایران به شما کمک می کنیم تا تصویر روشنی از نتایج سرمایه گذاری خود در آینده بیابید.
دارای بالاترین توان اخذ شده در منطقه راه ابریشم و به عنوان مشاور پروژه فاینانس اعتباری و سرمایه گذاری بانکی داخلی وخارجی در گرایش های تخصصی:
✔️ ✍ ساختمان، مسکن و شهرسازی
خدمات
✔️✍ مصنوعات صنعتی، برقی، الکترونیکی، ابزار دقیق، ماشین سازی
✔️✍ صنایع حمل و نقل
صنایع پتروشیمی نفت وگاز
✔️✍ صنایع شیمیایی و دارویی
صنایع نساجی و سلولزی
برای راه اندازی یک بنگاه اقتصادی وکسب و کار کلان و یا اجرای یک پروژه، تأمین منابع مالی از اهمیت بسیاری برخوردار است. روش ها و کانالهای گوناگونی برای تأمین مالی وجود دارد
✔️منابع بانک ها داخلی وخارجی
✔️بازار سرمایه داخلی وخارجی
✔️فاینانس و یوزانس
✔️ شرکت های سرمایه گذاری
✔️سرمایه گذاران بخش خصوصی
✔️پیش فروش محصولات و یا خدمات
✔️صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر و گروه سرمایه گذاران
✔️✍خطوط اعتباری و وام های بین المللی بویژه پروژه جاده ابریشم جدید
✔️ منابع اختصاصی و خطوط اعتباری دستگاه ها و طرح های ویژه
کانال تأمین مالی، متناسب با شرایط کارفرما و پروژه انتخاب میشود. ما در مشاوران راه ابریشم اوراسیا ایران .. با شناخت کامل از روش های گوناگون تامین مالی و الزامات و مزیت های هر یک و با توجه به شرایط شما و پروژهتان، بهترین روش تامین مالی را به شما پیشنهاد میدهیم و در طول مسیر جذب منابع مالی در کنار شما هستیم تا براساس ویژگیهای کانال انتخابی بهترین نتایج در این زمینه اخذ شود وپروژه به سرانجام برسد
گروه مشاوران بین المللی راه ابریشم SILKROAD INTL CONSULTANTS (SRIIG) –
تامین مالی در بنگاه های کوچک و متوسط:
دسترسی به دارایی مالی برای بنگاه های کوچک و متوسط بسیار دشوار است ونهادهای مالی و قانونی نقش مهمی در رابطه با این محدودیت بازی می کنند.
منابع سرمایه ای برای آن ها شامل:
در آمد تقسیم نشده، پذیره نویسی داخلی
بانک ها
فروش سهام، دارایی خالص
اعتبار تجاری ، کارت اعتباری ، توسعه پذیره نویسی ، اجاره داری
سهم شرکت از دارایی خارجی
حدود 1/4 بنگاه های کوچک بیش از 10 % منابع مالی خود رااز اعتبارات تجاری به دست می آورند. حدود 40 % آنهاسهم کسانی از بانک های تجاری محلی به دست می آورند. در واقع بنگاه های کوچک و متوسط از دارایی خارجی به خصوص دارایی بانک استفاده کمتری می کنند. این بنگاه ها بیشتر از همه از پشتیبانی حق مالکیت بر حسب دستیابی به منابع رسمی داراییهای خارجی به خصوص دارایی بانک سود می برند.
منابع داخلی تامین مالی:
سود انباشته : در مراحل ÷سین تامین مالی نظیر مرحله جوانی ، رشد یا بلوغ . شرکتها می توانند از منابع داخلی سود انباشته برای تامین مالی استفاده کنند.که یکی از کم هزینه ترین منابع تامین مالی است.
عاملیت حسابهای دریافتی و کارت های اعتباری :یک کسب و کار کوچک می تواندحساب های دریافتی خود را یکجا به یک عامل بفروشد.
اجاره به جای تملیک یا اجاره ( لیزینگ )
منابع تامین مالی از طریق بدهی و قرض
شامل مبالغی است که مالکان استقراض کرده و باید به همراه بهره آن را باز پرداخت کنند.اکرچه به کارآفرین این امکان را می دهد که مالکیت کامل شرکت را در اختیار بگیرد اما او باید بدهی ایجاد شده در ترازنامه را تعهد کند.هزینه های تامین مالی از طریق استقراض اغلب پایین تر از تامین مالی از طریق سهام بوده است .چنین شخصی به سرعت بادامنه گسترده ای از گزینه های اعتباری روبرو می شود. از جمله :
بانکهای تجاری و وامهای کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت : مالکین کسب و کار بانک ها را به عنوان اولین قرض دهندگان در نظر دارند. بانک ها اغلب محافظه کارانه عمل می کنند و ترجیح می دهند که وامها را به شرکتهای در حال فعالیت اعطا کنند نه نوپای با ریسک بالا.وام های کوتاه مدت که برای کمتر از یکسال در نظر گرفته شده اند،رایجترین نوع وام های اعطا شده به بنگاه های کوچک و متوسط اند .
خط های اعتباری و اعتبارات اسنادی : یک خط اعتباری به منظور حفظ جریان نقدی مثبت، وجوه کوتاه مدتی را به شرکت ارائه می کند.سپس هنگامی که شرکت توانست مبالغ مورد نظر را به دست آورد، این وام بازپرداخت می گردد.مزیت این راه آن است که تازمانی که وجوه باز پس گرفته نشود، بهره ای به آن تعلق نمی گیردو هنگام نیاز به جریان نقد این خط فوراً در دسترس قرار می گیرد.
اعتبار تجاری و عرضه کنندگان تجهیزات : فروشندگان و عرضه کنندگان معمولاً مواد اولیه و قطعات شرکت ها را به مدت 30 تا 90 روز یا بیشتر با نرخ بهره معین تامین مالی می کنند. بیشتر فروشندگان تجهیزات با ارائه تسهیلات خرید ، مالکان کسب و کارها را تشویق می کنند تا تجهیزات مورد نیازشان رات از آنان خریداری کنند. این روش تا حدود زیادی مشابه اعتبار تجاری است.
مؤسسات مالی و اعتباری و شرکت های بیمه : تخصص مؤسسات وام و پس انداز در ارائه وام هایی برای دارائیهای واقعی است.در یک وام نوعی تجاری یا صنعتی ، مؤسسات وام و پس انداز تا 80% از ارزش دارایی را با برنامه زمانی باز پرداخت تا 30 سال قرض خواهند داد. در دیگر کشورها برای کارآفرینان ، شرکت های بیمه عمر می توانند منبع مهم دستیابی به سرمایه کسب و کار تلقی شوند، که شامل وام های بیمه نامه ای و وامهای رهنی هستند. وام های بیمه نامه ای بر پایه مبالغی تعیین شده اند که از طریق حق بیمه پرداخت می شوند.
اتحادیه های اعتباری و عرضه های خصوصی : اتحادیه های اعتباری که تحت مالکیت اعضای خود قرار دارند، شناخته شده ترین مؤسسات برای ارائه وام های مصرفی و خودرو به شمار می روند. با وجود این اکنون بسیاری از آنان خواهان آن هستند که وجوهی را برای راه اندازی کسب و کارها به اعضای خود قرض دهند. یک کارآفرین جهت واجد شرایط شدن برای دریافت وام ، باید به عضویت آن اتحادیه اعتباری در بیاید. عرضه خصوصی فرایندی است که طی آن شرکت برای استقراض و صدور اسناد تعهد آور تنها به معدودی از وام دهندگان – معمولاً شرکت های بیمه یا صندوق های بازنشستگی – روی می آورد و استقراض از طریق انتشار عام اوراق انجام نمیگیرد. بدهی عرضه خصوصی پیوندی است میان یک وام معمولی و اوراق قرضه، چراکه به صورت ذاتی یک اوراق قرضه به شمار می روداما شرایط آن مانند وام به نیازهای فردی قرض گیرنده بستگی دارد.
کمک های دولتی : در بسیاری از کشورها، دولت ها تسهیلات لازم را با نرخ های بهره پایین یا بازپرداخت بلند مدت اعطا می کند.
منابع خصوصی تامین مالی، منابع شخصی، دوستان و بستگان
منابع تامین مالی از طریق سرمایه و سهام:
بسیاری از صاحب نظران توصیه می کنند که برای شرکت ها یا دست کم شرکت های با پتانسیل رشد بالا، سرمایه های ریسکی متعهد و صبور که بازدهی آن پس از موفقیت شرکت پرداخت می شود ، مناسبترین انتخاب خواهد بود. در تامین مالی از طریق سرمایه ، سرمایه گذار مالک شرکت می شودو ضمن اینکه ریسک تقسیم می شود ، عایدات آن هم تقسیم می شود.این نوع تامین مالی شامل موارد زیر است :
فرشتگان کسب و کار : یعنی آن دسته از سرمایه گذارانی که سرمایه اولیه شرکت های پرریسک که در مرحله آغازین خود قرار دارند را فراهم می سازد.
شرکا : می توان برای گسترش سرمایه به انتخاب شریک پرداخت. دو نوع اصلی از شرکا وجود دارند : 1 – شرکای کلی یا عمومی که شخصاً مسئول کل بدهی کسب و کار می شوند. 2 – شرکای محدود که مسئولیت محدود آن ها داراییشان را از ادعای اعتباردهندگان و بستانکاران شرکت محفوظ نگه می دارد.
شرکت های سهامی بزرگ : هدف از این سرمایه گذاری ها بیشتر پیگیری اهداف راهبردی شرکت است نه منافع مالی آن . شرکت های سرمایه گذاری مخاطره پذیر: شرکت های خصوصی و سودطلبی هستند که سرمایه خود را در فعالیت های پرریسک و نوپا قرار می دهند. بازدهی ناشی از سود سرمایه آن با ریسک مازاد و غیر نقدینه بودن ( توان نقدینه شدن پایین ) سرمایه گذاری همراه است که نمیتواند در طول مدت تعهد به کسب و کار آزادانه مورد مبادله قرار گیرد.
گروه مشاوران بین المللی توسعه سرمایه گذاری راه ابریشم
(SRIIG Intl.BUSINESS&IRAN INVEST CONSULTANTS GROUP)SILKROAD & IRAN
✔️©️®️✔️™️ iranprojects project finance b2b program int support silkroad group
مدیران محترم شهرداریها و مناطق آزاد و ادرات سرمایه گذاری و اقتصادی
احتراما به حضور می رساند کنسرسیوم وپلتفرم مشاوران بین المللی راه ابریشم ملل فعال درمشارکت پروژه فاینانس تامین مالی مشارکتی (سرمایه گذار٪۲۵*٪۷۵سهم فاینانس)پروژه های زیرساختی شهری صنعتی کشاورزی معدنی گردشگری،انرژی وسرمایه گذاری پروژه محور و شبکه b2b هیات های سرمایه گذاری بین الملل بویژه هیات های چینی ترکیه قطر اروپایی اماراتی جهت طرح و✔️©️های پیشنهادی صنعتی معدنی کشاورزی وگردشگری کارخانه های تولید کوداوره پارک پتروشیمی*زنجیره کلر * وپتروپالایشگاه * بندرخشک تجاری وانبار گمرکی صادراتی هاب ترانزیت مجدد کالا وتولید نهاده های دامی ،خط هوایی , خط مونتاژخودروسبک وقطعات خودرو*خط تولید ربات های صنعتی هایتک دانش بنیان * خرید هواپیمای ایرباس کارکرده خرید عمده خودرو واتوبوسها وکشنده کارکرده (مان _اسکانیا-ولوو-سیترا-مرسدس بنز اویکو ویژه شهرداریها و سازمانها ومناطق آزاد) از اروپا کشورهای خلیج فارس وچین با فاینانس یکساله وامکان تسویه با سند ملکی) ایر*قطار سریع السیر تراموای LRT *کشت وصنعت چند منظوره مناطق ازاد ،اعلام میدارد.فاز صفر پروژه ها مطالعه شده وبا تایید تمکن ۲۵٪ سهم سرمایه گذار درپروژه ها تفاهم نامه اماده امضا میباشد .کنسرسیوم بین المللی ✔️iran©️دفاتر ایران ارسال درخواست iransilkroad2014@gmail.com
فاینانس 40 میلیارد یورویی کشور های اروپایی و آسیایی و بانک های بین المللی در ایران
ایتالیا بهعنوان هفتمین کشور خارجی در دوره پسابرجام قرارداد تأمین مالی فاینانس با ایران امضا کرد. پیش از این کشورهای هند، چین، کره جنوبی، دانمارک، اتریش و روسیه خطوط اعتباری به ارزش حدود 40 میلیارد دلار با بانکهای ایرانی و به منظور تأمین مالی پروژههای عمرانی اولویت دار ایران اختصاص داده بودند. ایتالیا سومین کشور اروپایی است که پس از امضای برجام به جمع فاینانسورهای خارجی ایران میپیوندد.
قرارداد خط اعتباری فاینانس ۵ میلیارد یورویی بین بانکهای ایرانی و مؤسسه «اینویتالیا گلوبال اینوستمنتInvitalia Global Investment» به منظور تأمین مالی پروژههای عمرانی و تولیدی کشور امضا شد.بر اساس این قرارداد که دو بانک ایرانی صنعت و معدن و خاورمیانه آن را امضا کردهاند و امکان الحاق سایر بانکهای ایرانی به آن وجود دارد، پروژههای عمرانی و تولیدی کشور که با استفاده از تکنولوژی، ماشینآلات یا خدمات فنی و مهندسی کشور ایتالیا اجرا میشود، میتواند از این تسهیلات استفاده کند. استفاده از این خط اعتباری، با رعایت قوانین و مقررات داخلی، خصوصاً الزامات مندرج در قانون برنامه ششم توسعه، قوانین بودجه سنواتی و آییننامهها و دستورالعملهای مرتبط میسر خواهد بود.
همچنین تمام پروژههای بخش دولتی و غیردولتی که اولویت آنها به تأیید دستگاههای ذیربط رسیده و مجوزهای مربوطه را اخذ کرده باشند، میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. معاون اداره تأمین اعتبارات ارزی بانک مرکزی، درباره قرارداد تأمین مالی ۵ میلیارد یورویی ایران و ایتالیا گفت: شرایط دریافت تسهیلات از این خط اعتباری، بهتر از صندوق توسعه ملی است..
بخش دولتی، خصوصی و عمومی میتوانند از این خط اعتباری استفاده کنند و به صنعت خاصی نیز تعلق ندارد.وی گفت: متقاضیان دریافت این تسهیلات با بانکهای ایران طرف هستند و وثایق خود را در اختیار این بانکها قرار میدهند و بازپرداخت آن به صورت یورو است..
شش کشور امضاکننده فاینانس با ایران بر اساس اطلاعات سازمان سرمایهگذاری خارجی و کمکهای فنی و اقتصادی ایران، چین در دو سال اخیر یکی از بزرگترین تأمینکنندههای مالی کشور بوده است؛ شرکت بیمه اعتبار صادراتی چین (سایناشور) 1.9 میلیارد یورو (2.5 میلیارد دلار) بابت ساخت راهآهن تهران – قم – اصفهان اختصاص دادهاند. همچنین «سیتیک تراست» این کشور نیز قرارداد 10 میلیارد دلاری فاینانس را با ایران امضا کرد تا صرف پروژههای آبی، محیط زیست و حمل و نقل شود.بانک توسعه چین نیز قراردادی به ارزش 15 میلیارد یورو (18 میلیارد دلار) برای پروژههای .عمرانی و تولیدی ایران در نظر گرفته است.
گروه مشاوران بین المللی توسعه سرمایه گذاری راه ابریشم
(SRIIG Intl.BUSINESS&IRAN INVEST CONSULTANTS GROUP)SILKROAD & IRAN
اگزیم بانک کره جنوبی با امضای قراردادی با 12 بانک ایرانی، 8 میلیارد یورو (معادل 10 میلیارد دلار) به پروژههای بهداشت، حمل و نقل و انرژی ایران اختصاص داد.در کنار آن دولت روسیه نیز در مجموع 2.2 میلیارد یورو را از طریق «ونش اکونوم بانک روسیه» به ساخت نیروگاه هرمزگان و برقی کردن قطار گرمسار اینچه برون اختصاص داده است.علاوه براین در اوایل دی ماه امسال قرارداد تأمین مالی بینالمللی میان چهار بانک ایرانی و اگزیم بانک روسیه بدون محدودیت سقف در مسکو امضا شد.هند دیگر شریک ایران در پرداخت تسهیلات خارجی به ایران است که قرارداد آن در قالب طرح توسعه بندر چابهار پیگیری میشود؛ در این برنامه هند ضمن پرداخت 150 میلیون دلار فاینانس به ایران، 85 میلیون دلار نیز در بندر چابهار سرمایهگذاری کرده است.همچنین در شهریور ماه امسال قرارداد اوبربانک اتریش با ۱۴ بانک ایرانی و قرارداد دانسکه بانک دانمارک با ۱۰ بانک ایرانی امضا شد.بدین ترتیب نخستین قرارداد برای گشایش خط اعتباری بانکی (ال سی) با «اوبربانک» اتریش به میزان یک میلیارد یورو و دومین قرارداد فاینانس با «دانسکه بانک» دانمارک به مبلغ ۵۰۰ میلیون یورو امضا شده است.این برای نخستین بار پس از برجام بود که بانکهای اروپایی قرارداد خط اعتباری بانکی با ایران امضا کردند اما با ورود ایتالیا به این جمع تعداد بانکهای اروپایی تأمینکننده مالی پروژههای ایرانی به سه مورد رسید.بر این اساس مجموع قراردادهایی که از آغاز اجرای برجام تاکنون برای تأمین مالی خارجی با ایران منعقد شده است، به بیش از 15 میلیارد دلار میرسد.
پیام فاینانسها، اطمینان از ثبات مالی ایران
رئیس کل بانک مرکزی پیام فاینانسها را اطمینان از ثبات مالی ایران دانست و گفت: با وجود اینکه بهدلیل .تحریم امکان تسویه اقساط فاینانس فراهم نبود، اکنون همه بدهیها تسویه شده است.
سیف افزود قرارداد خط اعتباری فاینانس به ارزش ۵ میلیارد یورو بین ایران و ایتالیا منعقد شد. انعقاد این قرارداد، گامی دیگر در مسیری است که نظام بانکی ایران پس از برجام، در رابطه با فراهم کردن امکان تأمین مالی پروژههای عمرانی و تولیدی کشور آغاز کرد.به گفته وی در سالهایی که تحریمهای ظالمانه بینالمللی علیه کشور وضع شده بود، نه تنها دریافت فاینانس برای تأمین مالی پروژههای کشور عملاً متوقف شده بود، بلکه حتی بازپرداخت فاینانسهای سابق نیز بهدلیل نبود کانال بازپرداخت، با مشکل مواجه شده بود و متأسفانه با بانکهای ایرانی همچون بدهکارانِ بدحساب رفتار میشد. پس از رفع تحریمها به موجب برجام، نخستین گامی که باید برداشته میشد، تسویه تعهدات معوق بود که خوشبختانه در مدت کوتاهی و با در نظر داشتن کلیه ملاحظات و منافع کشور انجام شد.این اقدام، اثر خود را در مدت کوتاهی بر بهبود رتبه اعتباری کشور نشان داد و متعاقب آن بانکها و تأمینکنندگان منابع مالی در کشورهای مختلف، اعلام آمادگی کردند تا خطوط اعتباری جدیدی را به نظام بانکی کشور ارائه دهند.رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: بر این اساس، مذاکرات با بانکها و مؤسسات مالی معتبر در کشورهای مختلف انجام و قراردادهای مختلفی با کشورهای چین، کره جنوبی، اتریش، دانمارک، روسیه و ایتالیا منعقد شد که ارزش آنها در حال حاضر، به بیش از ۴۰ میلیارد دلار میرسد. قرارداد دیروز با ایتالیا، بزرگترین قرارداد وامی است که تاکنون با یک وام دهنده اروپایی منعقد شده و بهصورت خط عمومی فاینانس در نظر گرفته شده است که پروژههای بخشها و صنایع مختلف اعم از دولتی و غیر دولتی میتوانند از آن استفاده نمایند.استفاده از این گونه خطوط اعتباری، میتواند برخی خلأهای تأمین مالی در کشور را مرتفع کند و خصوصاً در پروژههایی که به دانش فنی یا تجهیزات پیشرفته و به روز از کشورهای پیشرو صنعتی نیاز دارند، اعم از پروژههای بخش دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار گیرند.علاوه بر قراردادهای فوق، مذاکرات تأمین مالی با کشورهای فرانسه، ژاپن، آلمان و اتریش در جریان است تا خطوط اعتباری دیگری نیز برای صنایع مختلف کشور فراهم شود و بدین ترتیب، امکان اجرای پروژههای اولویت دار با استفاده از طیف وسیعی از منابع مالی وجود داشته باشد.
انعقاد این گونه قراردادهای فاینانس، از دو جهت حائز اهمیت است؛ نخست از جهت مالی و فراهم کردن امکان اجرای پروژههای عمرانی که هر یک به نوبه خود میتواند سهم مهمی در ایجاد اشتغال و افزایش رفاه مردم داشته باشد و دوم از جهت سیاسی که نشان دهنده اعتماد و اطمینان جامعه بینالملل نسبت به ثبات و امنیت بلند مدت اقتصادی در ایران اسلامی است.
گروه مشاوران بین المللی توسعه سرمایه گذاری راه ابریشم
(SRIIG Intl.BUSINESS&IRAN INVEST CONSULTANTS GROUP)SILKROAD & IRAN
Italy signed the financing agreement with Iran as the seventh foreign country in the post-war period. Previously, India, China, South Korea, Denmark, Austria, and Russia had allocated credit lines worth about $ 40 billion to Iranian banks in order to finance Iran’s priority development projects. Italy is the third European country to join Iran’s foreign financers after signing.
5 billion euros credit line agreement was signed between Iranian banks and the Invitatalya Global Investment Institute Invitalia Global Investment to finance the development and production projects of the country. On the basis of this agreement, the two banks of Iranian industry and mining and the Middle East It has been signed and it is possible to add other Iranian banks to it, and the country’s construction and production projects can be used by the country using technology, machinery or engineering services in Italy. The use of this credit line will be subject to domestic laws and regulations, in particular the requirements of the Sixth Development Plan, the rules of the budget and the relevant regulations and related directives.Also, all of the public and nongovernmental sector projects that have been approved by the relevant organizations and have obtained relevant licenses can take advantage of this facility. The deputy director of the Central Bank’s Central Bank’s Foreign Exchange Agency, said about the agreement on financing the 5 billion euros of Iran and Italy, said that the conditions for receiving the facility from this line of credit are better than the National Development Fund.
✔️©️silkroad event agency network news network, reaport: “The public sector, private and public can use this line of credit and do not belong to a particular industry,” he said. Applicants are getting access to these facilities with Iranian banks. They give their debts to these banks and pay them back in euros.
Six Signatory Signatories to Iran China has been one of the country’s largest financial suppliers in the past two years, according to the Overseas Investment and Foreign Investment Organization (IOM). China’s Export Credit Insurance Company (SIN) has made 1.9 billion euros ($ 2.5 billion) for construction of Tehran-Qom – Isfahan. The country also signed a $ 10 billion finance contract with Iran to spend on water, environment and transportation projects. China’s development bank also signed a contract worth € 15 billion ($ 18 billion) for development projects and Producer of Iran has been considered.
Earlier this month, South Korea’s Ezim Bank, with its signature of a contract with 12 Iranian banks, allocated 8 billion euros (equivalent to $ 10 billion) to Iran’s health, transport and energy projects.
Along with that, the Russian government has allocated a total of 2.2 billion euros through the Venezuelan Economics Bank of Russia to the construction of the Hormozgan power plant and the Garmsar Incheshiron train. In addition, an international financing contract between four Iranian banks was signed earlier this month. And Russia’s Exim Bank of Russia without ceilings in Moscow. Another is another partner of Iran to pay foreign facilities to Iran, whose contract is being pursued in the framework of the development plan of the Chabahar port; in this program, India paid $ 150 million to Iran to finance 85 million The dollar has also invested in the Chabahar port. Also in September This year, Oberbank signed an agreement with 14 Iranian banks and a Danish bank agreement with 10 Iranian banks. The first agreement was signed to open a bank credit line with Oberbank of Austria for a total of one billion euros and the second financial deal with Danske Bank of Denmark signed a sum of 500 million euros. This was the first time that European banks signed a bank credit line agreement with Iran, but with the arrival of Italy to this sum, the number of European banks providing financing for Iranian projects reached three. Accordingly, the totality of the contracts that have begun to run Rjam for external financing has been signed with Iran, to more than 15 billion dollars. Financing Message, Ensuring Iran’s Financial Stability
The head of the central bank said the Financial Services Message to ensure Iran’s financial stability and said that, despite the fact that the sanctions did not make it possible to settle the financing installments, now all the debts have been settled.
On Thursday, the Wall Street Journal wrote on its telegram page that on Thursday, a finance line agreement worth € 5 billion between Iran and Italy was signed. The conclusion of this contract is another step in the direction that the Iranian banking system has started to achieve in terms of providing financing for construction projects in the country. According to him, in the years when the cruel international sanctions against the country were imposed, not only Getting finance to finance the country’s projects was virtually halted, but even the repayment of past fines was a problem due to the lack of a canal of repayment, and unfortunately it was treated with Iranian banks as bad debtors. After the lifting of the sanctions by the end, the first step to be taken was to settle the suspended commitments, which, thankfully, was carried out shortly and with consideration of all the considerations and interests of the country. This action, its effect in a short time on improving the credit rating The country showed that, afterwards, banks and financial suppliers in different countries announced their readiness to submit new credit lines to the country’s banking system. The central bank’s chief continued: on this basis, negotiations with recognized banks and financial institutions in the countries Different performances and various contracts with the countries of China, South Korea, Austria, Denmark, Russia and Italy, worth more than $ 40 billion at present. The deal with Italy last night is the largest loan contract that has been signed with a European lender and has been considered as a public finance line that can be used by sectors and industries, both governmental and non-governmental. Projects of this type Credit lines can address some of the financing gap in the country, and especially in projects that require advanced technical knowledge or advanced equipment from leading industrial countries, including public and private sector projects. In addition to the above contracts, , Financing talks with France, Japan Germany, Austria and other countries to provide additional credit lines for the various industries of the country, thus allowing the implementation of priority projects using a wide range of financial resources.
The conclusion of such financial contracts is important in two directions: firstly, financially and providing the possibility of implementing construction projects, each of which in turn can play an important role in creating employment and improving the well-being of the people, and secondly, in terms of politics that represents The international community’s trust and confidence in long-term economic stability and security in Islamic Iran.
گروه مشاوران بین المللی توسعه، سرمایه گذاری راه ابریشم
(SRIIG Intl.BUSINESS&IRAN INVEST CONSULTANTS GROUP)(SILKROAD & IRAN Intl.GROUP OF CONSULTANCY-ADVISORY COMPANIES) BUSINESS & INVEST & DEVELOPMENT
CEO: M.MOUSAZADEH SRIIG
دکتر موسی زاده مشاور عالی سرمایه گذاری گروه توسعه سرمایه گذاری، تامین مالی پروژه فاینانس، ایران ترکیه اوراسیا خطوط اعتباری چین ترکیه قطر وراه ابریشم بانکهای بین المللی
Torsion bras de quelqu’un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-au-canada/